Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Νέα
 Σελίδα 1 από 3: > >>

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο Νέο Έτος!

Το ΑΝΑΛΟΓΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο 2018!

Παρουσίαση βιβλίου Λ. Πολενάκη "Της γραφής και της Σκηνής Θεατρικές κριτικές 2013-2015" (11/12/2017)

Οι Εκδόσεις Εύμαρος σας προσκαλούν τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 6:00 μμ στο θέατρο Τέχνης-Υπόγειο (Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα) στην παρουσίαση του βιβλίου του Λέανδρου Πολενάκη Της γραφής και της Σκηνής Θεατρικές κριτικές 2013-2015.

«Αγαθό» της Ναταλίας Κατσού, σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ (από 8 Δεκεμβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης)

«Αγαθό», της Ναταλίας Κατσού, σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ. Από τις 8 Δεκεμβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Ένας άντρας και μια γυναίκα ξαναζούν στιγμές της κοινής βιογραφίας τους. Ψαχουλεύουν αναμνήσεις αναζητώντας απάντηση στο μεγάλο ερώτημα: ποιό είναι τελικά το πολυτιμότερο αγαθό;

«Φιλοθέου Πάρεργα» του Νικολάου Μαυροκορδάτου

Στη συνέχεια της παράστασης του έργου «Φιλοθέου Πάρεργα» του Νικολάου Μαυροκορδάτου σε δραματουργική επεξεργασία - διδασκαλία Σίσσυς Παθανανασίου και Σπύρου Βραχωρίτη, στο πλαίσιο του Αφιερώματος στον Ελληνικό Διαφωτισμό που οργάνωσε το Φεστιβάλ Θεατρικό Αναλόγιο 2016 στο Θέατρο Τέχνης, παρουσιάζεται η πρώτη έκδοση στα νέα Ελληνικά, του έργου ΦΙΛΟΘΕΟΥ ΠΑΡΕΡΓΑ, 300 χρόνια μετά τη συγγραφή του (1717).

"A walk with Kazantzakis" by Vermeire Geert [Gallery]

"A performative soundwalk, actors interpreting Report to Greco by Kazantzakis, carrying their path in small bags, leaving a trace of sand through the old part of Athens, together with the walkers - sound carriers of imaginary and real travels in the world and time of El Greco.  In the frame of Analogio Festival 2017 Athens."

"Η Ανάγνωση ως Αναλογία" Η κριτική της Δευτέρας στην Εφημερίδα Τα Νέα

Η κριτική της Δευτέρας "Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΩΣ ΑΝΑΛΟΓΙΑ", «Οταν ο Καραγκιόζης συνάντησε τη Μέρκελ στα Εξάρχεια», «Και τώρα τι κάνουμε;», από τον Κώστα Γεωργουσόπουλο και την Εφημερίδα Τα Νέα.

"Και θεατρικός συγγραφέας ο Βαγγέλης Χρόνης" στη Βραδυνή της Κυριακής

Στην εφημερίδα Βραδυνή της Κυριακής (7/10/2017) γνωρίζουμε τον Βαγγέλη Χρόνη ως θεατρικό συγγραφέα, εκτός από σπουδαίο γενικό δ/ντη του Ομίλου Λάτση, ποιητή και θαυμάσιο ζωγράφο.

"Οι παραστάσεις ξένων έργων", άρθρο του Λ. Πολενάκη στην Αυγή

Ο Λέανδρος Πολενάκης γράφει και καταγράφει στην Αυγή για τις παραστάσεις ξένων έργων που είδε στο Θεατρικό Αναλόγιο 2017 στο Θέατρο Τέχνης της οδού Φρυνίχου.

"Οι παραστάσεις ελληνικών έργων", άρθρο του Λ. Πολενάκη στην Αυγή

Ο Λέανδρος Πολενάκης γράφει και καταγράφει στην Αυγή για τις παραστάσεις ελληνικών έργων που είδε στο Θεατρικό Αναλόγιο 2017 στο Θέατρο Τέχνης της οδού Φρυνίχου.

ΑΝΤΙΟ ΛΟΥΛΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ

Θα σε θυμόμαστε πάντα.
Η Λούλα Αναγνωστάκη
διαβάζει μόνη της επι σκηνής τη "Νίκη".
1ο Φεστιβάλ Αναλόγιο 2005
Αφιέρωμα Λούλα Αναγνωστάκη -3 Δεκεμβρίου 2005

Ο Γιώργος Παπαγιαννάκης γράφει για το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΑΛΟΓΙΟ 2017 στην ΑΠΟΨΗ

Ο Γιώργος Παπαγιαννάκης, σημαντικός θεατρολόγος ευγενής συνεργάτης της εφημερίδας, γράφει για το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΑΛΟΓΙΟ 2017 στην ΑΠΟΨΗ.

Το Θέατρο Τέχνης για το ΑΝΑΛΟΓΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2017

Το Θέατρο Τέχνης ανακοίνωσε χθες τον προγραμματισμό του για τη σαιζόν 2017-18 και αναφέρθηκε και στην επιτυχία του Φεστιβάλ "Αναλόγιο 2017" που εντάσσεται στο ρεπερτόριό του και το οποίο... μόλις ολοκληρώθηκε! Πολλές ευχαριστίες για την υπέροχη συνεργασία και πολλές ευχές για "καλή χρονιά"!


 Σελίδα 1 από 3: > >>
ANALOGIO FESTIVAL 2017 trailer
www.effe.eu       www.efa-aef.eu

Newsletter

Θέατρο Τέχνης – Σκηνή Φρυνίχου, Φρυνίχου 14, Πλάκα, Αθήνα 10558
info@analogiofestival.org