ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ

Αναστασία Ρεβή

Η Αναστασία Ρεβή ζει και εργάζεται ως σκηνοθέτης στο Λονδίνο. Είναι η Καλλιτεχνική Διευθύντρια της βραβευμένης θεατρικής ομάδας Theatre Lab Company και απο το 2015 συνεργάζεται με την ομάδα PRAXIS of Oxford ως σκηνοθέτις , εμψυχώτρια και οδηγός της ομάδας.

Έχει τιμηθεί με τα βραβεία: Βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας –Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, για την παράσταση “Μακμπέθ” του Σαίξπηρ που σκηνοθέτησε στο ΚΘΒΕ (Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, 2016), Βραβείο Θεάτρου του Ομίλου Γυναικών ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ (Αθήνα, 2016), Βραβείο Καλύτερης Παράστασης στο Φεστιβάλ Πράγας για την παράσταση Velvet Scratch (Πράγα 2007), Hellenic Foundation Theatre Award (Λονδίνο, 1997). Έχει τιμηθεί με τις υποψηφιότητες: Greek International Women Awards (Λονδίνο, 2017), Γυναίκα της Χρονιάς (Αθήνα, 2017), Νέοι Δημιουργοί-Ενωση Ελλήνων Θεατρικών Κριτικών για την παράσταση που σκηνοθέτησε στο ΚΘΒΕ “Επιστροφή στον παράδεισο” (Αθήνα, 2009) Τotal Τheatre Awards στο Φεστιβάλ Εδιμβούργου για την παράσταση Velvet Scratch (Εδιμβούργο, 2007) Βραβείο Μονολόγου “Χρύσα Σπηλιώτη” της Ακαδημίας των Ελληνικών Βραβείων Τέχνης για την παράσταση “Λουκρητία Βοργία” (Αθήνα, 2020)

Έχει αποφοιτήσει από την Σχολή Αγγλικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από την Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος με άριστα, ενώ συνέχισε τις σπουδές της στο Λονδίνο στο École Philippe Gaulier και στο London Theatre Conservatory. Εχει συναντήσει και μαθητεύσει δίπλα σε σπουδαίους δασκάλους του θεάτρου όπως Ανδρέας Βουτσινάς, Simon Mc Burney, Augusto Boal, Ozzie Rogriguez, Tage Larsen και Rufus Norris.

Πρόσφατες παραγωγές της στην Μεγάλη Βρετανία, Ελλάδα, φεστιβάλ Ευρώπης και Αμερικής συμπεριλαμβάνουν : Η Αλίκη στο Ασυλο (The Asylum, Λονδίνο, Old Fire Station , Οξφόρδη, Μπαγκειον, Αθήνα 2024).Η Εμελιν και οι Σουφραζέττες ( Waterside Theatre, Μάντσεστερ, Esher Theatre, Σάρευ, Old fire Station, Οξφόρδη 2023) Δον Ζουαν (Vaults, Λονδίνο 2022), Ενας Αξιοπρεπής Γάμος (Old Fire Station, Οξφόρδη 2022), Η Εμελιν και οι Σουφραζέττες (Cockpit Theatre, Λονδίνο 2021Μεγάλες Προσδοκίες (Playground Theatre, Λονδίνο 2019), Λουκρητία Βοργία, εταίρα και αγία (Ιδρυμα Θεοχαράκη- Αθήνα Αυλαία-Θεσσαλονίκη, Θεσσαλικό Θέατρο, Cockpit Theatre-Λονδίνο,Oxford Playhouse– Οξφόρδη 2019), Η Κυρία Χ (Θέατρο Τέχνης, Αθήνα 2029) Μητέρες και Εραστές(Playground Theatre, Λονδίνο 2019),Στις 10 του Ιούνη (Simpkins-Lee Theatre, Οξφόρδη 2019), ) Έξι Νύχτες στην Ακρόπολη (Hellenic Centre, Λονδίνο 2018), Δον Ζουάν (Hoxton Hall, Λονδίνο 2018 ), Splinters (SimpkinsLee Theatre, Οξφόρδη 2018), Πανδοχείο Η Τζαμάικα (Tabard Theatre, Λονδίνο 2017), Θέλω Μια Χώρα (OReilly Theatre, Οξφόρδη 2017), Σαλώμη (Hoxton Hall, Λονδίνο, Φεστιβάλ Αβινιόν OFF, Θεσσαλονίκη, Cabaret Voltaire, Αθήνα,Old Cholmeley BoysClub, Λονδίνο 2014-2010), Χορεύοντας με τον Διάβολο, Ρούντολφ Νουρέγιεφ (Sadlers Wells Λονδίνο 2016), Μακμπέθ (ΚΘΒΕ 2016), Γλυκό Πουλί της Νιότης (Θέατρο Άλμα, Αθήνα 2015), Λιωμένο Βούτυρο(Simpkins-Lee Theatre, Οξφόρδη 2016) Το Κτίριο(Simpkins-Lee Theatre Οξφόρδη 2015)), Μήδεια, (Riverside Studios , Λονδίνο 2014) Λυσιστράτη (Riverside Studios, Λονδίνο 2013) Ορέστεια (Riverside Studios, Λονδίνο 2012), Ψυχοστασία (Riverside Studios, Λονδίνο 2013), Η Μέλισσα ( Αγγέλων Βήμα , Αθήνα 2013) Cuba Libre (Αγγέλων Βήμα, Αθήνα 2012), Ονείρων Κύματα (Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, 2011), Αντιγόνη (Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίου Ελληνικού Δράματος, Κύπρος 2011,Riverside Studios, Λονδίνο 2010), Η Πτώση του Οίκου των Άσερ (Old Cholmeley BoysClub, Λονδίνο 2011), Επιστροφή στον Παράδεισο (ΚΘΒΕ, 2009) και Velvet Scratch (Διεθνές Φεστιβάλ Νέας Υόρκης, Φεστιβάλ Εδιμβούργου, Φεστιβάλ Πράγας, 2009-2007).

Ταυτόχρονα με την ακατάπαυστη δημιουργία στο χώρο της σκηνοθεσίας, έχει μεταφράσει και συνεργαστεί με Αγγλικό Εκδοτικό Οίκο (Arcadia) για την έκδοση Σύγχρονου Ελληνικού Θεάτρου στα Αγγλικά, έχει διοργανώσει πέντε Φεστιβάλ στο Λονδίνο αφιερωμένα στην Σύγχρονη Ελληνική Δραματουργία πάντοτε στα Αγγλικά και για το αγγλόφωνο Λονδρέζικο κοινό, έχει παρουσιάσει ενα μεγάλο αριθμό Ελλήνων συγγραφέων στο Λονδίνο,έχει χρηματοδοτηθεί από το Συμβούλιο των Τεχνών (Arts Council) της Μ. Βρετανίας για την Καλλιτεχνική της Δημιουργία, έχει εργαστεί Ελληνικό Ραδιόφωνο του Λονδίνου (LGR), έχει παρουσιάσει τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας στην Ελλάδα το 2018 και διδάσκει Θέατρο.


Μαριάννα Λαμπίρη

Η Μαριάννα Λαμπίρη είναι σκηνοθέτις, ηθοποιός και σύμβουλος ψυχικής υγείας. Γεννήθηκε στα Καλάβρυτα. Ξεκίνησε την θεατρική της εκπαίδευση το 1991 στο Κέντρο Αρχαίου Δράματος. Παράλληλα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και μαθήματα χορού, κίνησης, σκηνικού λόγου και τραγουδιού με Έλληνες και ξένους δασκάλους.

Συνεργάστηκε ως ηθοποιός με τους σκηνοθέτες Σ. Ντουφεξή, Γ. Χουβαρδά, Δ. Κομνηνό τον Στάθη Λιβαθινό του οποίου υπήρξε και βοηθός από το 1994-1997, κ.ά. Ξεκίνησε την σκηνοθετική της πορεία με το έργο της «Πυρινική Κασσάνδρα» στο Beton7 το 2012, στο Ίδρ. Κακογιάννη «Έρως Θνητὠν Αθάνατος» 2012, στο Ιδρ.Μ.Κακογιάννης «Δευτέρα Οδύσσεια» με ποίηση του Καβάφη 2013, το 2015 Ἐν Ἀθήναις Ἀρχαιολογικὴ Ἑταιρεία «Ανασυνθέτοντας τον Ομηρικό Ήχο: Ιλιάδος ραψωδία Α´» θεατρικό αναλόγιο σε έμμετρη προσωδιακή απαγγελία, «Ψήγματα Αρχαιοελληνικού Ήχου», θεατρικό αναλόγιο στην Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών 2016, «Παπαδιαμάντης: ένα θεατρικό ντοκυμαντέρ», Θέατρο Α.Σ. Καλών Τεχνών 2016-2017, «Πλάτωνος: Σωκράτους Ἀπολογία» θεατρικό αναλόγιο σε αρχαία Αττική προφορά, ΟΠΑΝΔΑ θέατρο Γκράβας 2020, «Κολοκοτρώνη Απομνημονεύματα: ένα διαδραστικό θεατρικό ντοκιμαντέρ» με χρηματοδότηση ΕΛΙΔΕΚ στο Μουσείο Ιστορίας ΕΚΠΑ στην Πλάκα 2021. «Ο Επικήδειος» Ι. Καμπανέλη Πολ.Κέντρο Ν.Μάκρης 2023.

Από το 2005 συνεργάζεται με τον διεθνούς φήμης Ψυχοθεραπευτή, Συγγραφέα και Ποιητή Dr. Edward Tick πάνω σε ζητήματα Θεραπείας μέσω του Αρχαίου Ελληνικού Δράματος. Από το 2015 καλλιεργεί το είδος «Θεατρικό Ντοκιμαντέρ», σκηνικό τεκμηριογράφημα με δραματοποιημένα στοιχεία.



Δήμος Αβδελιώδης

Ο Δήμος Αβδελιώδης είναι σκηνοθέτης στον κινηματογράφο και το θέατρο, σεναριογράφος και ηθοποιός. Σπούδασε στη Φιλοσοφική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στη δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Δίδαξε επίσης κινηματογράφο στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Παντείου Πανεπιστημίου από το 1993 έως το 1998. Από το 1997 έως το 2000 και από το 2003 έως τα μέσα του 2010, διετέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Βορείου Αιγαίου. Σκηνοθέτησε τις κινηματογραφικές ταινίες: Αθέμιτος συναγωνισμός (μικρού μήκους, 1983, πρώτο βραβείο κριτικής επιτροπής Φεστιβάλ Δράμας), Το δέντρο που πληγώναμε, 1987 (Ειδική μνεία της ΠΕΚΚ στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, συμμετοχή στην εβδομάδα κριτικής στο Φεστιβάλ των Καννών), Νίκη της Σαμοθράκης, 1990 και Η εαρινή σύναξις των αγροφυλάκων, 1999. Ως ηθοποιός, εμφανίστηκε σε διάφορες ελληνικές ταινίες όπως το Μάθε παιδί μου γράμματα του Θόδωρου Μαραγκού, το Ένας ερωδιός για τη Γερμανία του Σταύρου Τορνέ, το Αίνιγμα του Γιάννη Σολδάτου, κ.ά. Επίσης, σκηνοθέτησε αρκετές θεατρικές παραστάσεις, ανάμεσά τους το Μορφές από το έργο του Βιζυηνού (σε δικό του κείμενο και ερμηνεία της Άννας Κοκκίνου, πρώτη παράσταση: 1992), τα Τρία ελληνικά παραμύθια (1995), το Μαράν Αθά του Θωμά Ψύρρα (2010), την Τελευταία μαγνητοταινία του Κραπ του Σάμουελ Μπέκετ (2010), Το μόνον της ζωής του ταξείδιον του Γ. Βιζυηνού (2010), την Ερωφίλη του Γ. Χορτάτση (2012), κ.ά.


Μάνος Καρατζογιάννης

Ο Μάνος Καρατζογιάννης είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης, συγγραφέας, καθηγητής υποκριτικής και καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεάτρου Σταθμός. Εκπονεί τη διδακτορική του διατριβή στο Πανεπιστήμιο του Hull µε θέμα τη δραματουργία της Λούλας Αναγνωστάκη και τίτλο: «Η πνευματική παρακαταθήκη της Λούλας Αναγνωστάκη». Αριστούχος της Ανωτέρας Σχολής Δραματικής Τέχνης Νέου Ελληνικού Θεάτρου Γιώργου Αρµένη. Έχει σπουδές στην Αγγλική και στη Γερμανική γλώσσα, καθώς και στην κλασική κιθάρα. Έχει επίσης κάνει μαθήματα φωνητικής και αναπνευστικής αγωγής µε τη Μίρκα Γεµεντζάκη, τον Σπύρο Σακκά και τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια θεάτρου µε τον Ανδρέα Μανωλικάκη και τους Γιώργο Χαρατζά και Κορίνα Χρυσάιδου πάνω στην τεχνική του David Mamet, υποκριτικής στον κινηματογράφο µε την Ολυμπία Δουκάκη και κίνησης µε τον Tapa Soudana.


Αγγελική Καρυστινού

Η Αγγελική Καρυστινού γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στη Δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης – Κάρολος Κουν. Έκανε μεταπτυχιακό στη σκηνοθεσία στην East15 – University of Essex, όπου έλαβε διάκριση, και παρακολούθησε εκπαιδευτικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο GITIS, (Μόσχα). Εργάζεται ως ηθοποιός στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Έχει σκηνοθετήσει τα έργα: Kάζιμιρ και Καρολίνα του Έντεν Φον Χόρβατ (θέατρο Βαφείο), Παζολίνι (Θέατρο Αργώ, Θέατρο Φούρνος και περιοδεία), Η πτωτική άνοδος του Αρτούρο Ούι του Μ. Μπρεχτ (Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης), Το γαϊτανάκι του Ά. Σνίτσλερ (Βeton 7), Κυρία Λώρα της Μ. Καραπάνου (Κτίριο elculture), A Chandelier in my Kitchenette του Ken McLoone (Brighton Fringe Festival), No dogs in this fight, performance βασισμένη στα Ημερολόγια του Νιζίνσκι (The Garage, UK). Έχει γράψει και διασκευάσει κείμενα για το θέατρο, καθώς και το παιδικό βιβλίο Το μεγάλο ταξίδι της Μαριάνθης, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη. Έχει διδάξει το μάθημα της υποκριτικής και του αυτοσχεδιασμού στην Ανώτερη Δραματική Σχολή Πράξη Επτά, στην Ανώτερη Δραματική Σχολή Πέτρας, στην Ανώτερη Δραματική Σχολή Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου-Καλαμπόκη και στο Θέατρο των Αλλαγών. Αρθρογραφεί συστηματικά από το 2007 για τον πολιτισμό (elculture.gr, onlytheater.gr iefimerida.gr, bovary.gr).


Γιώργος Κατσιφής

Ο Γιώργος Κατσιφής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Στο θέατρο εμφανίστηκε πρώτη φορά με την ομάδα scene plus στη performance Θεϊκά αντικείμενα (Θέατρο Μπιπ, 2018). Συμμετείχε επίσης με την ίδια ομάδα στην performance Επαναστατικά αντικείμενα (Θέατρο Τέχνης του Κάρολου Κουν, 2018). Έχουν παρασταθεί τα έργα του 80 (Θέατρο kotes x booze, 2018), Νόμοι της Έλξης (Θέατρο Επί Κολωνώ, 2018 και Θέατρο 104, 2021, σε σκηνοθεσία του ίδιου), Lost drive (Faust bar theater, 2019) και Ατυχήματα (Θέατρο Μπιπ, 2020).


Κωνσταντίνος Κυριακού

Ο Κωνσταντίνος Κυριακού είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης, θεατρικός συγγραφέας και μεταφραστής. Επίσης, είναι αριστούχος Διδάκτωρ Θεατρολογίας του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, έχοντας λάβει τον Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών του από το ίδιο Τμήμα, ως αριστούχος πρωτεύσας. Σπούδασε Θέατρο, Ελληνικό Πολιτισμό (αριστούχος υπότροφος και πρωτεύσας), Εκφραστική Επικοινωνία και μιλάει πέντε γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά και Ιταλικά). Το 2020, μαζί με την Κατερίνα Μπιλάλη, ίδρυσαν τη Θεατρική Εταιρεία THEARTES, ενώ το ίδιο έτος διατέλεσε Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά «Η Δυναμική του Ελληνικού Λόγου στο Θέατρο». Μέχρι σήμερα, ως σκηνοθέτης έχει σκηνοθετήσει πάνω από τριάντα θεατρικές παραστάσεις, θεατρικά δρώμενα και διαδικτυακά ντοκιμαντέρ, έχοντας συνεργαστεί με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, τα ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, Βόλου και Σερρών, καθώς και με ιδιωτικούς θιάσους. Ως ηθοποιός έχει παίξει σε περίπου σαράντα θεατρικές παραστάσεις, συνεργαζόμενος με το Εθνικό Θέατρο, τα ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, Καλαμάτας, Κρήτης και Σερρών, και με αρκετούς θιάσους του ελεύθερου θεάτρου. Έχει συγγράψει δέκα θεατρικά έργα, δύο από τα οποία έχουν βραβευτεί σε διαγωνισμό συγγραφής θεατρικού έργου και τέσσερα από αυτά έχουν παρασταθεί. Ενώ έχει διασκευάσει έργα άλλων συγγραφέων, τα οποία έχουν παιχτεί σε διάφορες θεατρικές σκηνές. Τέλος, έχει μεταφράσει πάνω από πενήντα θεατρικά έργα, κάποια από αυτά για πρώτη φορά στην ελληνική γλώσσα. Περισσότερες από σαράντα μεταφράσεις του έχουν εκδοθεί (κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Αλφειός, Δρόμων, Δωδώνη, Ηριδανός, Νίκας και Σοκόλη) και είκοσι έχουν παρασταθεί σε διάφορα θέατρα, σε Ελλάδα και Κύπρο. Δύο από τις μεταφράσεις του που έχουν εκδοθεί επιχορηγήθηκαν από το Υπουργείο Εξωτερικών και Διεθνούς Συνεργασίας της Ιταλίας.


Ιουλία Σιάμου

Η Ιουλία Σιάμου είναι αριστούχος του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αριστούχος του Μεταπτυχιακού τμήματός του και αριστούχος της Δραματικής Σχολής Θεμέλιο. Έχει σκηνοθετήσει τις παραστάσεις: Το Αμάρτημα της μητρός μου του Γ. Βιζυηνού για την οποία ήταν υποψήφια για το βραβείο Νέου δημιουργού Κάρολος Κουν, τη Φόνισσα του Α. Παπαδιαμάντη, την Κερένια κούκλα του Κ. Χριστομάνου, Το τέλος του έρωτα του Ροµπέρ Πασκάλ στο 2ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Θεάτρου «Το Γαλλικό Θέατρο à la Grecque», συ-σκηνοθεσία με τον Κ. Αλέξη Αλάτση. Καλλιτεχνική διευθύντρια του 7ου bio- Mechanical Festival 2023 του Θεάτρου Χαλκίδας και σκηνοθέτης του Θεάτρου. Από το 2012 συνεργάζεται με τη Ζωρζίνα Τζουμάκα παρουσιάζοντας παραστάσεις. Με την παράσταση Femmes en flammes συμμετείχαν στο Festival Les Eurotopiques, Tourcoing, France. Έχει εργαστεί ως ηθοποιός στο θέατρο και στην τηλεόραση.


Γιάννης Σολδάτος

Ο Γιάννης Σολδάτος γεννήθηκε στη Λευκάδα. Συγγραφέας της Ιστορίας του Ελληνικού Κινηματογράφου και διευθυντής του εκδοτικού οίκου Αιγόκερως. Έχει γράψει λογοτεχνικά βιβλία, θεατρικά έργα και βιβλία για τον κινηματογράφο. Θεατρικά του έργα έχουν παρασταθεί στο θέατρο, ενώ έχει κάνει σκηνοθεσίες και παραγωγές για τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο.


Δώρα Στυλιανέση

Η Δώρα Στυλιανέση είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης. Έχει συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες: Περικλή Μουστάκη, Νίκο Χαραλάμπους, Γιάννη Καραχισαρίδη, Ρούλα Πατεράκη, Σεραφίτα Γρηγοριάδου, Γιώργο Μπακόλα, Μιχαήλ Μαρμαρινό, Βασίλη Παπαβασιλείου, Σοφία Διονυσοπούλου, Ιάκωβο Δρόσο, Αντώνη Καλογρίδη, Γιώργο Κιμούλη, Αλέξη Ρίγλη, Κώστα Κουτσολέλο. Στο σινεμά έχει συνεργαστεί με τον Λεωνίδα Βαρδαρό και τον Λάκη Παπαστάθη.


Ειρήνη Τζαβάρα

Η Ειρήνη Τζαβάρα είναι απόφοιτος της Ανώτερης σχολής του Νεοελληνικού θεάτρου του Γ. Αρμένη (2004) και κάτοχος διπλώματος Ψυχολογίας (Deree, 2002). Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην 4η Θερινή Ακαδημία του Εθνικού Θεάτρου καθώς και με τους Άρη Ρέτσο, Δ. Καταλειφό, Θ. Αθερίδη, Μ. Λυμπεροπούλου, Ελ. Σκότη, Γ. Ηλιόπουλο (συγγραφής), Αννέτα Παπαθανασίου (θεατρικό παιχνίδι). Έχει δουλέψει ως ηθοποιός με τον Φ. Καφούσια, στο Αντιθέατρο-Μαρίας Ξενουδάκη ως ηθοποιός και βοηθός σκηνοθέτη, στην ομάδα «PlaybackΨ» του Λ. Γιώτη, Άγη Εμμανουήλ, Σ. Κορώνη, Φ. Νταφοπούλου, Μ. Λαμπράκη, Θεμ. Γλυνάτση, Δ. Μυλωνά/Π. Λουκαίδη, Γ. Διαμαντόπουλου, καθώς και σε δικές της παραγωγές τις οποίες και σκηνοθέτησε: Μαμά Τρέξε της Σ. Κίτλι, H Αλίκη, μόνη ψάχνει σε μια χώρα χωρίς θαύματα του Ντ. Φο και Χρωματιστές γυναίκες-Dialogue in the dark της Κ. Αν και Β. Ζιώγα. Συμμετείχε στη μικρού μήκους Casus belli του Γ. Ζώη και Stage fright του ίδιου, καθώς και στο Broken eptagon του Τ. Ζουγανέλη (πρωταγωνιστικός). Επίσης, στη σειρά Έξι νύχτες στην Ακρόπολη του Γ. Σεφέρη, σε σκηνοθεσία Γ. Διαμαντόπουλου για την ΕΡΤ 2.